Cytat:
Napisany przez Sunna
Dlaczego xp bez sp3 ?
|
potrzebna jest wersja sp2, bo na sp3 nei dzialaja niektore programy, ktorych uzywam...
Z tym, ze to chyab nei ma nic wspolnego, bo opisywany przeze mnie problem wystepuje zarowno na windows 2000 jak i XP...
W trybie graficznym "gubi" scieżki do plików instalacyjnych...caly czas usiłują "ciągnąć" instalke z "d:\i386"....mimo, że wszytskei wymagane "podmianki" w plikach porobiłem...
Szczerze powiem, ze pliki: "setupldr.bin" oraz "txtsetup.sif", po samych juz nazwach jakei posiadaja, wyglądają na pliki odpowiedzialne TYLKO za instalacje tekstową oraz zaladowanie instalatora...
Może instalator graficzny posiada jakiś inny swój plik konfiguracyjny i go tez trzeba jakos wyedytować zmienic i386 na swoją nazwę katalogu ?
Tylko co to może być ?
Robiłem juz za pomocą trzech różnych solucji i zadna calkowicie poprawnie nie dzialala...
http://www.ezbsystems.com/cgi-bin/ik...=1;t=287;st=10
^^^główny topic na stronei producenta programu EZB.
Ta, która istnieje tutaj na tej stronie (cdrinfo) dopiero uruchomila mi bezblednie "niebieską" instalację...
Czy napewno wam dzialaja te sposoby na 100% od poczatku do konca instalacji ? Jestem pewien, ze nic nie przeoczylem, czytajac powyzsze solucje... nawet kilka razy budowalem tą DVD

.... (hhe dobrze ze istneije cos takeigo jak VirtualPC)
Pozdrawiam.