Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2003, 21:19   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: No i nadszedł ten dzień.

Cytat:
misz_masz napisa***322;(a)
Dzień w którym nie mogę sobie zagrać w żadne nowe gry. Właśnie dzisiaj dostałem Unreala 2 i to co przeżyłem po zainstalowaniu tej gry to był szok. Okazało się, że dosłownie cały hardware to staruszek i szajs , nawet sie nie odpaliła tylko wywala błędy co do sprzętu. Nie pogram w Morrowinda, UT 2003, Mafię, GTA3 i jeszcze kilka nowych tytułów. Zaraz sie załamię, pocieszcie mnie please. Nie stać mnie na nowego kompa a w tym starym już nic nie da się wymienić na lepsze.
Pozostaje mi grać w Mario lub DeLux Ski Jumping.

Morrowinda nie mialem, UT2003 mnie nie interesuje bo to glownie multiplayer, Mafia moze kiedys zobacze, a GTA3 chodzi u mnie tak, ze lepiej na to nie patrzec (moze z 4-5 klatek/s). Ale sie tym nie przejmuje. Wlasciwie to ostatnio wcale nie chce mi sie grac. Natomiast Tobie polecam sciagniecie sobie jakiegos emulatorka, np SNES albo GENESIS i bedziesz mial tyle nowych, naprawde grywalnych gierek, ze zapomnisz o jakies Mafii, Unrealach, Quekach i innych takich. Sprawdz sobie ten link, na SNES-a co prawda nie ma tam duzo, ale powinienes znalezc jakies linki: http://emu.makii.pl

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post