Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.08.2009, 14:58   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti Podgląd Wiadomości
Stąd mbank zostaje dla małżonki, ja potrzebuję innego. Jeśli nie ma lepszej alternatywy to otworzę w mbanku, ale po co oboje mamy mieć w mbanku, skoro może jednak jest ciekawa alternatywa ....

Prościej sprawy wyłożyć już nie potrafię.
hmm.. dla mnie to jest właśnie komplikowanie sprawy. Po co szukać czegoś innego, jeśli to, co się ma, dobrze się sprawdza? Oczywiście nie mówię tu o jednym koncie, bo rozumiem, że chcecie mieć oddzielne, ale znacie Bank, wiecie czego się po nim spodziewać, więc czemu po prostu nie założyć osobnego konta w tym samym miejscu?

Oczywiście nie namawiam, żeby nie było że dla MBanku pracuję Ja po prostu w takiej sytuacji raczej bym sobie nie zawracał głowy, żeby koniecznie drugie konto mieć poza MBankiem. No chyba, że warunki byłyby zdecydowanie lepsze, ale wtedy przeniósłbym tam obydwa..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post