Dyskusja: Ut 2003
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2003, 21:31   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: Ut 2003

Cytat:
kizio napisa***322;(a)
Mam pytania, a mianowicie:
1.Czy opłaca się kupić Unreal Tournament 2003(oczywiście nie chodzi mi o cenę),
2.Jaka to jest gra bo nigdy w niom nie grałem(chodzi o rodzaj i może jakiś opis)
3.Czy jest jej wersja PL?
4.Czy opłaca się kupić grę MAFIA PL(nie chodzi o cenę)
5.Czy MAFIA to jest coś podobnego do GTA3

za odpowiedzi z góry thx.
Co prawda nie gralem w zadna z tych gier (no moze w dema), ale jestem w miare na biezaca jesli chodzi o nowe tytuly wiec dwa slowa. UT 2003 to glownie multiplayer, cos jak Quake3 tylko, ze oczywiscie z lepsza juz grafika. Nie wiem, czy osoba bez dostepu do netu (szybkiego) tudziez sieci ma co w niej szukac. Z botami rowniez mozna grac, ale to juz nie to samo.
Mafia natomiast jest troche podobna do GTA3 (przynajmniej czesto sie te gry porownuje). Chociaz fabula jest inna, to wykonywane misje w pewien sposob do siebie podobne. Poza tym i tu i tu sporo jezdzi sie samochodami i w obydwu przypadkach jest to zrobione naprawde dobrze. Od ludzi, ktorzy grali w te gre wiem, ze jest dobra i mozna sobie przyjemnie pograc. I jest spolszczona (i to podobno dobrze).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post