Dyskusja: nie czyta plyt
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2009, 21:23   #9
Marszal
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.08.2009
Marszal w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nie dobijaj kolego ;d mysle ze nie jest tak tragicznie nowka wyszla by mnie ok. 550 zl z 1 padem ! a tak dam teraz 40 zl za nowy laser i to tez bedzie jak "nowka" ;d jezeli nie ro****ie sie nic innego ;ssss

---

Bylem dzis w "serwisie" w ktorym gosc zajmuje sie wymiana laserow etc. pytam sie go ile to wszystko kosztuje to powiedzial ze 130 zl (razem z wymiana) <lollollollol>. Wiec pytam czy jest mozliwosc kupienia samego lasera ten na to ze nie bo wymiana lasera to 5 min. Wiec za co on bieze tyle hajsu ? Powiedzial ze ma jakiegos trusted goscia od ktorego kupuje lasery i on daje na nie 6 mies. gwarancji. I jak chce to ofk moge sobie kubic laser na allegro za 30 zl ale pochodzi miesiac i padnie. Nie powiem troche mnie tym wystraszyl bo ja mam zamiar kupic go wlasnie na allegro ...

Gosc mowi prawde czy tylko tak *******i zebym kupil u niego i on na tym zarobil yyy blisko 80 zl ? Kupowal ktos lasery na allegro ? Jak to dziala ?

btw. goscie na allegro pisza ze sprzedaja takie same lasery jakie sa montowane w psach na poczatku wiec teoretycznie nie ma mozliwosci zeby cos sie tam ****alo po miesiacu ;sss - tylko wiadomo rozne zeczy mozna pisac.
Mogl by sie wypowiedziec ktos kto kupowal laser na allegro ?

Ostatnio zmieniany przez Berion : 06.09.2009 o godz. 18:57 Powód: //dp
Marszal jest offline   Odpowiedz cytując ten post