Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2009, 11:39   #443
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez darolo1 Podgląd Wiadomości
Ja mam Canona Pixmę IP 1800, jakość jest dobra, ale nic nie resetowałem Niech sobie wyświetla "kończy się tusz", zwłaszcza, że nie musze wpierw wciskać OK czy coś takiego bo to pisze w tym małym okienku gdzie pisze też "drukarka jest zajęta" itp.
Kiciu, o drukarce laserowej mówimy teraz, bo tak się kolega pytał.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post