Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2009, 13:44   #200
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Plus ma w poważaniu klientów...

Kończy mi się umowa abonamentowa z plusem dnia 10 września (umowa 24 miesięczna) jedyna ich propozycja to telefon za 1 zł gorszy niż miałem 4 lata temu lub umowa bez telefonu.. postanowiłem przenieść numer do play bez większych komplikacji papiery o przeniesienie numeru złożone i co się okazuje, że przeniosą dopiero 17 października, czyli umowa z plusem która miała trwać 24 miechy będzie trwała 25 miesięcy... można to przeboleć ... wczoraj zadzwonili z plusa z pytaniem o powód decyzji przeniesienia numeru, jak się dowiedzieli że ich oferta jest śmieszna to się rozłączyli, po 10 minutach zadzwonili ponownie, tym razem uparcie przedstawiając ofertę idealną dla mnie według ich punktu widzenia. Uparcie twierdzili iż zmiana telefonu jest nie wskazana, gdyż się to nie opłaca, a jak stary działa to po co zmieniać i przedstawili ofertę bez telefonu 40 zł za 110 minut lub 65 zł 150 minut umowa na rok, dodając iż jak jednak zrezygnuję i zechcę wrócić to oferta nie będzie już tak atrakcyjna. Na końcu dodając iż play nie jest siecią godną zaufania (widać faktycznie nie lubią play'a)

Ich podejście do klienta jest śmieszne, a klientem interesują się dopiero w momencie złożenia rezygnacji z ich usług. Aktualnie w play bez telefonu umowa jest na pół roku fakt 10 minut mniej czyli 100 minut za 22,50 i to dla nowych klientów ...

Najbardziej mnie rozbawiło iż dodała iż jak się zdecyduję to nie będzie pobierana opłata za wysłanie rachunku w wysokości 5 zł...