08.09.2009, 00:17
|
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
|
Cytat:
JediAdam:
Jak wszyscy czytaliśmy w dość emocjonalnym oświadczeniu Sokara, twórca i założyciel Hataka odchodzi na zasłużoną emeryturę. Póki nie wyklaruje się, kto przejmie to wielkie dziedzictwo, będę Was informować o tym, co się dzieje w Hataku. Znacie mnie oraz moją twórczość od lat i chyba wiecie, czego można się po mnie spodziewać.
Co do sprzedaży ***8211; nic nie sprzedajemy, prowadzone są rozmowy z inwestorem i tyle. Nie będzie miało to żadnego negatywnego wpływu na działanie portali ani na Was, Użytkowników. Jedyne co możecie odczuć, to brak problemów i rozwój sieci, która przecież istnieje w głównej mierze dla Was.
Cała sytuacja była dość drastyczna, może nawet przesadnie i na pewno emocjonalnie naładowana dla wszystkich. Teraz, gdy Sokara nie będzie, takie sytuacje się skończą, nie będzie zbiórek, nie będzie lamentów, bo i tak prawie nikt tego nie czyta, a osiągany efekt zazwyczaj był odwrotny od zamierzonego. Kto będzie chciał pomóc, super, kto nie, też dobrze, będzie to dobrowolna kwestia każdego użytkownika.
Na pewno osoba, która przejmie po Sokarze Hatak Network, będzie robić wszystko, aby portale funkcjonowały jeszcze lepiej i nawet będzie żyć w pokoju z panem Krzysztofem Sz. z portalu napisy.info ***8211; w końcu walczenie między sobą nie doprowadzi do niczego, a tylko zniesmaczy wszystkich jeszcze bardziej.
Na dniach podamy informację, kto z naszych hatakowych szeregów obejmie pieczę nad siecią. Tymczasem, nawet jeśli jesteście na niego źli (co jasno dajecie do zrozumienia w komentarzach i nie tylko), musicie przyznać jedno ***8211; nigdy te strony by nie powstały, a światek napisowy tak by się nie rozwinął, gdyby nie on, więc odrobina szacunku naprawdę nie zaszkodzi.
|
http://hatak.pl/news/6614/Sprostowan...tualnej_afery/
|
|
|