Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2009, 08:47   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Magazyn filmowy "Movie"

Pozwolę sobie na małą reklamę tego czasopisma (nie, nie mam z nim nic wspólnego ), bo jest całkiem przyjemne, a patrząc na obecną obniżkę ceny, raczej nie wiedzie mu się póki co najlepiej (i w sumie nic dziwnego, bo jest praktycznie nie do dostania gdziekolwiek poza empikami i większymi salonikami prasowymi, a reklamy nigdzie żadnej nie widziałem. Zobaczyłem przypadkiem, przejrzałem i mi się spodobało). Pomimo miejscami dość kiepskiego języka, czyta się naprawdę dobrze i przede wszystkim jest sporo ciekawej treści. Szkoda byłoby, gdyby pisemko upadło.

Tak więc zachęcam do przejrzenia, obecnie w kioskach (empikach..) pojawił się 7 numer, a przy okazji warto go polecić ze względu na przegląd nowszych seriali. Jest ich w sumie 50 i osobiście pewnej ich części nie znałem (a wyglądają zachęcająco).

http://www.moviemagazine.pl/

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online