Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2009, 19:36   #2228
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez darolo1 Podgląd Wiadomości
Bałbym się na tym nagrywać. Tylko Verby i Sony. Nigdy nie wiadomo kiedy ci taki Maxell walnie, a zaś będzie aby niepotrzebne wkurzanie się, że nie działa (ja tak miałem z Titanum i do dzisiaj mnie to wkurza )
Nie ma strachu jeszcze się nie zdarzyło abym coś na płycie stracił albo nie zdążył zgrać testuje systematycznie swoje zbiory - a ponato wszystko co ważne to na DVD-RAM+ pendrive + dyski sieciowe + dyski do archiwizacji.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline