Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2009, 09:08   #3215
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ide Age 3

Gorsze niż się spodziewałem, choć.. może akurat takie, jak się spodziewałem, bo w sumie poprzednie części obejrzałem raczej z przyjemnością, ale rewelacyjne nie były. Ta część podobnie, można powiedzieć, że trzyma poziom, chociaż jest.. głupsza. To przede wszystkim rzuciło mi się w oczy, bo choć jest to w sumie bajka dla dzieci, to niby większość tego typu produkcji dla dzieci jest, a jednak pod względem sensu, spokojnie da się to oglądać nie musząc zbyt często przymykać oka na uproszczenia. Tu trzeba, a momentami nie bardzo się już da. Jest kolorowo, uroczo (czasami aż do bólu.. - mały mamut), w końcówce głośno, szybko i.. cały czas bardzo głupio. Ale że jest to bajka dla dzieci, to ok. Z tym, że dla bardzo młodych dzieci.

Dla mnie 6/10, ale w dużej części za wykonanie, które jest naprawdę dobre. Bo jednak fabuła jako całość jest znacznie poniżej poziomu, do którego takie produkcje przez ostatnie lata mnie przyzwyczaiły.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post