Dyskusja: F1 sezon 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2009, 16:14   #310
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez suchyjastrzab Podgląd Wiadomości
Co ty, za przeproszeniem, chrzanisz?
Jedzie Polak, to kibicuję Polakowi, to chyba normalne.
Nie musi wygrywać...
To jest normalnie.

Nie jest normalne, nadymanie sie z powodu wystepu Polaka w ogole!
To, ze akurat tam jezdzi polak, nie jest powodem do traktowania innych jak psie kupy!

Bardziek kibicuje Vettelowi, czy Alonso, lub Masie i wcale nie jestem z tego powodu gorszym patriota od innych, po prostu mam inne poglady na sport.
Dla mnie istotne jest to ze zdobywamy mistrzostow w siatkowce i mnostwo ludzi w ta siatkowke gra, niz fak ze pojedynczy zawodnik odnosi sukcesy w elitarnym, kosztownym sporcie.
Tak samo kibicje polskim bobsleistom, mimo, ze nie maja zadnych szans, jak i polskim zeglarzom, ktorzy takie szanse maja i propaguja sport i jego idee.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post