Dyskusja: F1 sezon 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2009, 17:46   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości

Po prostu smieszy mnie takie podejscie:
Kubica - jedyny Polak, musi wygrywac, wszyscy spiskuja, on jest najlepszy!!!!
Malysz - cala Polska patrzy na Malysza. Najdoskonalszy skoczek.
Otylia - najwspanialsza... itepe...
Troche pokory i realizmu.
Nie jestesmy potega. Nie jestesmy nawet sredniakiem
Siedzimy gleboko w ***** i pojedynczy zawodnik nie jest naszym najdoskonalszym, jedynym, REPREZENTANTEM CALEGO NARODU!

Edit: Reprezentantem jest, ale caly Narod nie jest Kubica, Malyszem, .....
Ponadto, wcale nie wierze, ze akurat jemu zależy na reprezentacji
Raczej na mamonie
No to z tym się mogę jak najbardziej zgodzić, ale dziwnie to pokazujesz. Co prawda to, do czego masz pretensję, to działanie mediów, a nie ludzi (tak przynajmniej sądzę) i większość znanych mi osób, dzisiaj o 14 kibicowała Kubicy, za dwie godziny będzie wspierać siatkarzy, a za kilka miesięcy chętnie obejrzy skoki i Małysza. Nie dlatego, że Małyszomania, nie że Kubicomania (co to w ogóle jest?) tylko po prostu - Polacy startują, osiągają sukcesy, jest się czym cieszyć. Żaden z nich nie jest jedynym reprezentantem polski, każdy reprezentuje ją w innej dyscyplinie.

Nie wiem natomiast, czemu starasz się usilnie pokazać, że Kubica nie jest dobry w tym, co robi. Według mnie jest i cały czas uważam, że ma potencjał, żeby być najlepszy. Uwzględniając to, co napisałem wyżej, nie chciałbym mu tego odbierać (podobnie jak Małyszowi, którego swoją drogą uważam za jednego z najwybitniejszych skoczków w historii).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post