Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2009, 01:18   #3
zawiczek
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.09.2009
zawiczek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hehe no nie SSD to dla mnie abstrakcja, jak miał bym taką kasę to prędzej kupił bym nowego laptopa, zostańmy przy konwencjonalnych dyska cena tych dwóch wyżej wymienionych oscyluje w granicach 300-350zł zaś ich 320GB wersji 200zł.
Czyli wychodzi że mam na wydanie max jakieś 350zł, z racji że 320GB wydaje mi się bardziej ekonomicznym zakupem, prawdopodobnie dysk o takiej pojemności wybiorę.
Kwestią jest teraz który. Zależy mi tak jak pisałem wyżej na tym aby dysk był chłodny i cichy wydajność dla mnie nie jest aż tak istotna.

Wytypowałem potencjalnych kandydatów jednak podczas moich poszukiwań spotkałem się z opiniami że samsungi są bardzo awaryjne, a WD potrafi się zgrzać tudzież pohałasować/za-wibrować(co ciekawe dosyć często mówiono też tak o seagate). Zdaję sobie sprawę że część to plotki, bądź zasłyszane i poprzekręcane informacje, a jako że to forum i portal bogaty jest w testy i użytkowników interesujących się tematem mam nadzieję tutaj zweryfikowac moje informacjie i dokonać wyboru.
Oczywiście jestem otwarty na sugestie.
zawiczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post