Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2009, 20:43   #42
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Pierwszy Podgląd Wiadomości
Jeśli nie masz tego kabelka potrzebujesz mniej więcej coś >TAKIEGO<. Sprzedawca pisze, że działa z 7-pinowymi gniazdami w kartach.
Albo szukaj tutaj http://www.allegro.pl/67334_svhs_euro.html
zdecydowanie najlatwiejsze rozwiazanie, sam je stosuje w ktoryms juz tam kopie z kolei

Cytat:
Napisany przez reaperCOBHC Podgląd Wiadomości
ok dorwalem taka przejsciowke od kumpla svhs->3xRCA(jesli dobrze mysle to ten 7 pinowy dzielacy sie na 3 czerwony zielony i niebieski) kupilem tez kabelek taki 3 na 3 i ta przejsciowke z euro na te 3 wtyczki. podlaczylem i na tv nic nie widac mam kanaly ext 1, ext 2 svhs2 av. wlaczam klonowanie albo dual view i nic, no w zasadzie na ext1 i 2 i svhs jest jakis taki obraz siwy a av czarny aczkolwiek moze mi sie cos mani xD probujemy dalej moze sterowniki albo program jakis, tv wykrywany jest bo w panelu nvidi pokazuje sie jako hdtv
przejsciowka o ktorej piszesz to przejscie na komponent
nie kazde wyjscie 7-pinowe jest z tym sygnalem kompatybilne (np w moim lapku nie jest, 4 ppiny to s-video, 3 dodatkowe to zwykle jest faktycznie komponent, ale w lapkach Dell to zdaje sie dzwiek albo cos tam innego dla przykladu)
wiec moze nie dzialac, moze dzialac - zalezy od producenta grafy
jezeli otrzymasz sygnal czarnobialy i za zadne skarby nie bedziesz mogl miec koloru (choc na brak koloru to moze byc pare przyczyn) to mozesz miec taka sytuacje jak mam ja
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post