Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
Dramatyzujesz, sek w tym ze kogo na co stac, lub jest mu potrzebne to ma, nie wazne czy kupuje to w wyniku ciezkiej pracy czy dostaje latwa reka od rodzicow...
ja znam kupe ludzi co jak mnie spotkaja zaczynaja rozmowe od:
- czesc, co slychac, wiesz, kupilem sobie grafike taka i taka, he he fajnie nie, a ty co masz, dalej to i to, he he...
albo
- czesc, ..., dostalem od ciotki z Anglii w prezencie taki laptop, mowie Ci odlot, a Ty dalej pracujesz na tym...
i tak to jest, dlatego moj stosunek do przedmiotu zawiera sie w takiej ocenie...
A ja? Ja mam po prostu dobry komputer, sprawny, bezproblemowy i funkcjonalny... i to jest wazne
pozdrawiam
|
no to rozumiem Twoje podejście, ja osobiście aqrat dosyć często zmieniam bebechy w kompie bo po prostu to lubię /jakieś hobby człowiek musi mieć poza folgowaniem potrzebom ciała

/ i mam dostep do częsci w cenach hurtowych / a zaqpów nigdy ne planuje to jest zwykle impuls 8)/ i dzięki temu nie inwestuję jednorazowo niebotycznych i niebezpiecznych dla mojego budżetu sum tylko metod małych krokow nadal mam średniej klasy kompa i nie rusza mnie to że ktoś ma axp2600 czy p4 3GHz czy też powerpc
po zastanowieniu to faktycznie niezbyt sczęśliwy jest ten topic bo raczej powinien on zaistnieć np. na Tweak.pl i tam by był całkowicie na miejscu / choć aqrat tam większość userów ma "złoma" wpisanego w sygnaturki/
ps miałem to wczesniej napisac i do Twojego wcześniejszego postu ale niestety wtedy cdrinfo padło na całej linii, ale widzę że Ci przeszły bad tripy

i wększosć tego co wtedy miało pójść w sieć juz sie zdezaktualizowała

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^