Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.09.2009, 14:18   #1094
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
hehe...

Ale chyba go sobie obejrzę. W starym obsługa nagrywarki jest na tych samych klawiszach co "kolorowe" przyciski, co wprowadza lekki chaos, bo nagrywarka obsługuje jedne i drugie. Musiałem więc kolorki przeprogramować na klawisze od teletekstu i oczywiście często-gęsto nie pamiętam, który jest który. A jak widzę ten nowszy ma je raczej osobno - obejrzymy.
Jeśli masz taką możliwość, doradzałbym wizytę z rana... przekonałem się o tym wielokrotnie. Przykładowo kiedyś kupowałem suwmiarkę, detektor i kilka innych rzeczy. Zawsze byłem w sklepie kilka minut po 8.00. W koszu leżało tylko kilka sztuk wymienionych rzeczy. Gdybym pojechał koło południa lub po pracy, sądzę że już bym ich nie kupił. Co prawda Ormi i Promi kiedyś pisali, że u nich nawet po południu można kupić ale wynika to chyba ze specyfiki dużych miast - towar szybko schodzi. Ed kiedyś pisał, że pojechał po akumulatorki około 10.00 to też już nie dostał

Ostatnio zmieniany przez romanesco : 16.09.2009 o godz. 14:26
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post