Ludzie!!Błagam uważajcie na tego Mistrala.Ja z meżem straciłam 3 dni na ''to coś''...otóz zakupiliśmy wjednym supermarkecie model o którym jest powyżej napisane że moze odbeirać tv cyfrową w Polsce na MPEG4.Tak tez nas zapewnial sprzedawca oraz opis produktu zamieszczony zarówno na opakowaniu jak i w prospekcie reklamowym.Jakże wielkie było nasze zdziwnienie kiedy nasz kolega który jest akurat pasjonatem wszystkich nowoczensych rozwiazan technologicznych poprostu stwierdził ze nas oszukano ponieważ urządzenie nie zawiera tunerea MPEG 4 tylko jakiś tam inny MPEG.w każdym to coś zupełnie innego i nie pozwala na odbiór w TV cyfrowej w Polsce.

Na następny dzień wrócilimsy do punkyu obsługio klienta.Zapewnano nas że to moze ''jakaś jedna pechowa sztuka ''.Otrzymalimsy na wymianę nowy(po awanturze).Niestety okazałao się ze to samo co pierwszy.Znowu na nastepny dzień do Punktu Obsługi Klienta.tym razem zaproponowano nam natychmiastowa wymiane i inny prostszy model ale z więszym ekranem też Mistral.Postanowlimsy zprswdzić na miejscu wszystkie głowne funkcje.Po włożeniu płyty dvd urządzenie nie czytało tejże płyty.I tak zakończyło się moje pierwsze i ostatnie doświadczenie z MISTRAL.Dziwi mnie tylko jak takie firmy istnieją?Nie ukrywam ze mialam zamysl złożyć takze skargę na Supermarket do Praw Ochrony Konsumenta ale pieniądze oddali i jescze bardzo przepraszali tak więc podarowałam sobie.