Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2009, 14:12   #1
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
Jest tylko jeden problem.
SKOK nie jest bankiem (...)
Wiadomo, że nie jest - nawet wykorzystują ten fakt w reklamie.

Ja się na bankowości nie znam, więc mocno nie będę SKOKów bronił.
Ale wiem tyle, że mają swoją strukturę, opartą na prawie spółdzielczym, które podobno mamy w PL bardzo dobre - taki mi mówili mądrzy ludzie.
Spółdzielczość ma w PL dawne, ładne tradycje.
I sam suchy fakt, że SKOK bankiem nie jest, nijak mi nie przeszkadza. Nie potrafię stwierdzić, czy w naszym kraju bezpieczniejszy dla moich pieniędzy jest bank czy "kasa". Podejrzewam też, że w kraju jest tylko kilka osób, które mają taką wiedzę. Reszta to gazetowe spekulacje, oparte na niepełnych danych.

Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
O przekrętach i nadużyciach nie bede pisal, bo sprawa jest rozwojowa.
Ne polecam
Czytam o "przekrętach" SKOK od co najmniej 15 lat... Pewnie były i są, taki kraj mamy. Zapewne niejeden coś tam ukradł, wyprowadzał pieniądze na partię politycznę etc.
A wierzysz, że te panoszące się wielkie banki są czyste jak łza?

Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
i jeszcze jedno... "w oddziale..."
a co to jest? i po co?
Jeśli np. ktoś dostaje pensję na konto i przelewa ją na rachunki, kupuje majtki na allegro, to faktycznie po co oddział.

A jeśli ktoś prowadzi firmę, bierze pożyczki, wpłaca regularnie gotówkę ... To jak? Nie lubię pitolić się z konsultantami na infolinii ani być traktowany jak maszyna.

Generalnie chodzi mi o to, że jestem biednym żuczkiem, a w SKOK mam taką obsługę, jaką duży bank dałby mi, gdybym przynosił mu miliony.

Ostatnio zmieniany przez pali : 19.09.2009 o godz. 14:22
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online