Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2009, 12:15   #1121
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Wracając jeszcze do opóźnień. U mnie tego nie zaobserwowałem. Szybkość reakcji na komendy wysyłane z oryginalnego i uniwersalnego w przypadku telewizora, amplitunera i odtwarzacza są takie same. Natomiast zaobserwowałem inną ciekawą rzecz. Przycisk głośności w przypadku amplitunera reaguje inaczej niż w oryginalnym pilocie. Wygląda to tak, że jednokrotne przyciśnięcie tego klawisza w oryginalnym i uniwersalnym daje różny efekt. Poziom głosu z uniwersalnego jest wyraźnie wyższy niż z oryginalnego. Tak jakby ***8222;skok***8221; przycisku był inny Natomiast w przypadku telewizora, efekt ten nie występuje. Dziwne, prawda?
EDIT: Promi się wycofał, więc cała nadzieja, że może @Reetou kupi nowego pilota i nam zaserwuje porządny test

Ostatnio zmieniany przez romanesco : 21.09.2009 o godz. 13:48
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post