Witajcie!
To mój pierwszy post na tym forum i od razu z problemem
Zakupiliśmy do pubu XBOXA360 przerobionego - bo wiadomo w takim miejscu płyty często gęsto spadają na podłogę lub mogą ulec innym uszkodzeniom więc warto mieć opcję zrobienia kopii. I tutaj zaczynają się schody. Nagrałem grę "Forza Motorsport 2" i śmiga na tym XBOXie a nagrana "Ultimate Fighting Championship 2009 Undisputed" już nie. Gdy wrzucam płyte do xboxa pokauje się logo XBOXA i po dłuższej chwili na dole ekranu w pasku opcje jak do odtwarzania filmu czy muzyki - play, rev. itd. "Forza Motorsport 2" nagrałem za pomocą ImgBurn 2.5.0.0. i nagrywarki TssTcorp CDDVDW SHS202N i działa. "Ultimate Fighting Championship 2009 Undisputed" po za tymi w/w próbowałem nagrać też za pomocą CDCLONE 5.3.1.4 i nagrywarki HL-DT-ST DVD RAM GSA H55L - już nawet najnowsze firmware do niej ściągałem i dalej nic. Obraz płyty sprawdziłem programem ABGX360 i w "UFC 2009 U" jest idealny do nagrania nawet lepszy niż miała "Forza Motorsport 2" bo tam było region PAL a "UFC 2009 U" ma region free. Nagrywam zgodnie instrukcjami tego topicu, ustawiam odpowiednią prędkość -2,4, layer back właściwy lub ten z pliku DVD ustawiam który też ma odpowiedni ciąg cyfr i dalej to samo. Płyta wg PCta waży ok. 151 MB i są tam dla PCta widoczne 3 foldery TS_VIDEO z plikami video TS_AUDIO (czy jakoś tak) i on chyba pusty jest i folder z plikami o nazwach jakby regionó
w w xbox. Zmarnowałem na tą grę już 5 płyt a nagrywam tylko na VERBATIMACH DVD+R DL. Nie znalazłem opcji by w mojej nagrywarce dało się zmienić Booktype na " - " ale jeśli nagrała się jedna gra to czemu inna miała by się bez tego nie nagrać?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam!