Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2009, 09:35   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Poszedłem do Citi Handlowego wpłacić 2800 zł na rachunek jakiejś tam firmy mającej u nich konto, i po półgodzinnym staniu do okienka, okazało się, że chcą mnie trafić na 1,5 % od tej sumy, czyli na 42 złote. (zawsze nie mniej niż 16) Kasjer miał dla mnie radę, żebym założył sobie konto osobiste, tam wpłacił i za 1,99 przelał... powiedziałem, że zainteresowany nie jestem, poszedłem do agencji PKO BP i wpłaciłem te pieniądze na konto Citi Banku płacąc 14 złotych... Tego to ja już pojąć nie potrafię... chyba faktycznie ma to na celu wygonienie wszystkich klientów z placówek, zresztą po co im jacyś nowi klienci, wystarczy, że opłaty za wszystko podniosą...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post