Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2009, 20:15   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wariowanie kasjerek jest bardzo możliwe, bo jak dzisiaj ominąłem na rowerze stałe nielegalne miejsce przejścia przez tory, z powodu siedzących na stacji SOKistów, to jak dojechałem ścieżką do drogi, oglądając się, czy mnie te pały nie gonią przypadkiem, gość siedzący z wózkiem po drugiej stronie ulicy, zakrzyczał Jezus Maria!!! Złapał wózek i chciał uciekać... Nie wiedziałem, że aż tak straszny jestem!

Miło mi, pozdrawiam gościa, i zapewniam, że straszę tylko dorosłych, dla dzieci jestem słodki.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post