Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2009, 10:32   #970
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
CIAPEK, a Ty będziesz nosił gdzieś tego laptopa?
Jeśli tak, to ciężka sprawa, bo te wszystkie budżetowe 15calówki, to takie niezbyt wytrzymałe, plastiki pękają, po 1-3 latach wszystko zaczyna skrzypieć, wycierać się, odkręcać się, rozłazić etc Mam kilka lapków i z każdym to samo (Fujitsu-Siemens, Toshiba, Acer).

A w najlepszym stanie mam Toshiba z 2001 kupiona w UK, topowy model 17 cali... Teraz piszę ze stacjonarnego Della z 2002, także topowy model z UK, zero awarii przez te lata....

Jeśli chcesz nosić, to pomyśl nad netbokiem. Przed kryzysem kupiłem siostrze Asusa 9 cali z SSD plus zewnętrzny dysk, nagrywarka, monitor, klawiatura, trackball. Teraz ma ultraprzenośny laptop i jednocześnie komfortowy stacjonarny. Ten Asus jest naprawdę pancerny, a bateria starcza na 8 godzin! Jedyny minus to złącze monitora D-Sub bez śrubek. Plastiki dobre, po wytarciu szmatką ciągle wyglądają jak nowe. Polecam obejrzeć, pomacać w sklepie - sam zobaczysz.

Ostatnio zmieniany przez pali : 01.10.2009 o godz. 10:40
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post