Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2009, 20:40   #9896
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
eh, znwou obroncy "prywatnosci" sie beda obuzac
a wg mnie to swietna sprawa i bardzo przydatna
nie trzbe szukac infa - majac google maps na komorce navi moze automatycznie dostosowac trase przejazdu do ruch na drodze
mozesz podejzec pogode w miejscu do ktorego jedziesz (chocby, zeby sie odpowiednio ubrac)
itd itd
poki nad postaciami nie bedzie tabliczek z peselem tudziez tablic nad samochodami (dostepnymi dla osob postronnych - bo jezeli system bedzie pozwalal na identyfikacje i np udostepnial ja policji, to bylo by swietnie!) to wszystko jest ok

jak dla mnie im wiecej takich zabawek tym lepiej
jak np uslyszalem, ze odciski palcow zbierane w celu wydawania paszportow beda niszczone zamiast trafiac do bazy danych policji to mi szczena spadla - niech mi ktokolwiek powie jak uczciwy obywatel na tym skozysta? bo kto skozysta to chyba nie trzeba tlumaczyc
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
eh, znwou obroncy "prywatnosci" sie beda obuzac
a wg mnie to swietna sprawa i bardzo przydatna
nie trzbe szukac infa - majac google maps na komorce navi moze automatycznie dostosowac trase przejazdu do ruch na drodze
mozesz podejzec pogode w miejscu do ktorego jedziesz (chocby, zeby sie odpowiednio ubrac)
itd itd
poki nad postaciami nie bedzie tabliczek z peselem tudziez tablic nad samochodami (dostepnymi dla osob postronnych - bo jezeli system bedzie pozwalal na identyfikacje i np udostepnial ja policji, to bylo by swietnie!) to wszystko jest ok

jak dla mnie im wiecej takich zabawek tym lepiej
jak np uslyszalem, ze odciski palcow zbierane w celu wydawania paszportow beda niszczone zamiast trafiac do bazy danych policji to mi szczena spadla - niech mi ktokolwiek powie jak uczciwy obywatel na tym skozysta? bo kto skozysta to chyba nie trzeba tlumaczyc
Sam siebie przedrzeźniasz?
To te pączki?
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post