Dyskusja: Siatkówka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.10.2009, 08:41   #4
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29 Podgląd Wiadomości
Masz rację - to między innymi miałem na myśli - i nie tylko to ...

1. Fakt, że stacja jest prywatna to nie powinno powodować, że ma Polaków w d.... (to, że często ma to już inna kwestia - teraz mówimy o konkretnym wydarzeniu).
oni byli realizatorem czyli oni sobie musieli kupic sprzet, ze tego dokonac. musieli tez kupic prawa do transmisji tej imprezy. tak, dokladnietak musieli zaplacic za to sami beda nagrywac...jakos sie to musi zrocic

Cytat:
2. Polsat jest chyba jednak nadal stacją polską - więc wypadało by aby Polaków szanował.
pokazal mecze polek na otwartym kanale

Cytat:
3. Polsat to nie tylko stacja kodowana - jak np. Canal + - stąd można oczekiwać, że nie tylko będzie wielbił posiadaczy kanałów płatnych.
stacja prywatna i mamy wolny rynek. jesli przez to ludzie zaczna odchodzic od nich lub nie beda ich ogladac to jest ICH PROBLEM

Cytat:
4. Polsat otwarty jest utrzymywany pośrednio przecież przez WIDZÓW - to my ją oglądamy, oni emitują reklamy, a my kupujemy reklamowane produkty - prosta zależność !
a co to ma do rzeczy? praw nie wygral polsat otwarty tylko cala firma

Cytat:
5. ME odbywały się w POLSCE - więc choćby z tego faktu widz polski miał prawo oczekiwać, że zobaczy więcej niż gdy impreza odbywa się w innym kraju.
gdy posadasz sklep spozywczy to ludzie oczekuja, ze bedziesz im dawal za darmo?

Cytat:
6. Z całym szacunkiem - ale drażni mnie już te ciągle gadanie o tym HD, full HD itp. - ja oczekuję bardzo dobrej jakości obrazu i dźwięku i tyle - wciśnięto ludziom bzdurne nowości tak jak telewizory LCD, HD itp. aby firmy miały co sprzedawać !!
nawet nie skomentuje..

Cytat:
7. Polsat przez całe mistrzostwa dobitnie pokazał gdzie ma kibiców - tylko przed spotkaniem z Bułgarią mogłem razem z kibicami w Łodzi zaśpiewać hymn - przed żadnym innym meczem nie było wcześniejszego wejścia tylko na ostatnią chwilę.
generalnie zaczynalem ogladac jak juz mecz sie zaczal wiec tu sie wypowiem

Cytat:
8. I końcowa sprawa - nie dosyć, że nie pokazali finału - ale przecież po finale była dekoracja gdzie na podium stały reprezentantki Polski !!! Brak transmisji z dekoracji był jakby podsumowaniem podejścia Polsatu do kibiców i Polaków - mamy Was gdzieś, głęboko w d.... przepraszam - może za ostro - ale ja mam takie odczucia !!
no to kibice oleja polsat, przestana ogladac siatkowke, polsat mniej zarobi itd
kolejny wyimaginowany problem robisz

Cytat:
9. Aha - nie róbmy porównania transmisji z imprezy rangi ME z ligą w C+ - liga to liga i jak kogoś interesuje to musi sobie kupić dekoder i płacić abonament itp. - a tutaj mamy do czyniena z wydarzeniem o minimum 2 razy ważniejszej randze !!
o widzisz
jak kogos interesuje siatkowka i ME to niech sobie kupi cyfrowy polsat z polsatem sport (wezmie kablowke), ranga imprezy nie ma znaczenia bo chodzi o to samo

Cytat:
To tyle co miałem do powiedzenia - przepraszam za nerwy, ale wczoraj tak się wk.... , że jak dzisiaj zacząłem to pisać to wróciły te wspomnienia

ro29
nie denerwuj sie tyle, mamy wolny rynek. nie patrz na wszysko przez pryzmat polskosci bo to mocne naduzycie
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post