Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2009, 12:50   #236
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie, tu mi się nasuwa pytanie co do mobilnego internetu do kompa - narzeczona będzie jeszcze przez 8 m-cy mieszkała na stancji, na której właścicielka nie chce się uparcie zgodzić na założenie internetu. Do tej pory nie był to problem, bo mogła sobie zawsze u mnie pokorzystać, ale teraz musi więcej przy nim siedzieć i nie zawsze ma czas przyjechać. W związku z tym przydałby się jej mobilny internet, ale tylko na te kilka miesięcy. I tu bym się przyłączył do pytania Andrzeja, przy czym szczególnie interesuje mnie kwestia tego, jak to jest z możliwością podpisania umowy na czas nieokreślony?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post