Dyskusja: F1 sezon 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2009, 19:00   #365
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zamieszałem?
Moje określenie "Tacy to mali ludzie" odnosiło się do tych, którym przeszkadza nos Kubicy, jak i tych którzy mają coś do wzrostu Kaczora.
Specjalnie użyłem liczby pojedynczej i mnogiej oddzielnie, żeby to jakoś zaakcentować. Mnie ani nos ani wzrost nie przeszkadzają, oceniam ich po tym co robią i jak robią.

A Kubica i Renault? Cóż, chyba jednak najlepszy wybór spośród tych trzech.
Co będzie w nowym sezonie, czas pokaże. Po ostatnich zamieszkach w przepisach trudno przewidywać. Jedno, co widzę, to chyba będzie lepiej niż w BMW, bo i trudno żeby było gorzej.