Witam
Po pierwsze chciałbym podziękować na forum za wskazówkę jaki hosting warto wybrać.Prowadzę od kilku tygodni bloga o tematyce ogólno konsolowej.Stwierdziłem potrzebę istnienia takiej strony z kilku powodów.To co jest już dostępne to najczęściej :
a) blogi dzieci o tym że ta gra jest fajna a tamta to szajs
b) blogi totalnych fanbojów zakochanych w jednym systemie i wręcz wyzywających na krucjatę posiadaczy innych a już nie wspominając nic o pctowcach.
c) blogi o niskiej wartości merytorycznej które kalkują zapowiedzi gier lub wałkują tematy poruszane milion razy.
Chciałbym stworzyć miejsce w którym rzeczowo można poczytać o wszelkich konsolach tych egzotycznych jak i tych najlepiej się sprzedających.Nie ważne czy wolisz ps2 od xa a może wciąż tkwisz w erze pegazusa od którego prawie każdy z nas zaczynał

Zależy mi na rzeczowym podejściu do tematu, a marzeniem stworzenia zatoczki dla wszelkich konsolowych maniaków którzy chcieli by posiadać je wszystkie jak pokemony
Akutalnie na blogu jest 6 ukończonych wpisów.Na dniach pojawią się kolejne.Serdecznie zapraszam pod adres
http://pograne.tk/
Szukam osób chętnych:
Do pisania recenzji gier
Do omawiania poszczególnych systemów
Osoby odpowiadającej za newsy
Mogę zaproponować wszelką pomoc ( jeżeli słabo sobie radzisz z obsługą wordpressa,lub gdy masz problem z treścią merytoryczną)
kontakt na email turbos3(at)gmail.com