|
Zrobiłem głupotę i postanowiłem odświeżyć instalację windowsa. Chodził już strasaznie, a nie mam na razie czasu, żeby instalować od zera więc miałem nadzieję, że to trochę pomoże. Nie pomogło..
Cuda, jakie później miałem, poczynając od niedziałającej karty muzycznej, jednego napędu, kilku programów już pominę. Większość rozwiązałem, został jeden, ale ważny. Za nic nie chce mi działać Incredimail. Na szczęście przewidująco przed instalacją zrobiłem kopie wszystkich ustawień, więc jak potem nie działał, to go po prostu odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz. Nie pomogło.
Cuda już robiłem, odinstalowałem program przez jego własny instalator, za pomocą Revo Unistaler, gdzie usuwał jeszcze ponad 3 tys. wpisów do rejestru i kilkaset plików, usuwałem ręcznie wszystkie pozostałości, których również było sporo, czyściłem dodatkowo rejestr CC Cleanerem, usuwałem wszystko, co można było usunąć.
Potem instalowałem najróżniejsze wersje programu, od starej, którą miałem na dysku, po różne ze strony producenta, najnowszą, która w locie ściąga się z internetu, nową drugą wersję programu, która jest właśnie opracowywana (ale już działa, bo testowałem ją wcześniej). Wszystko po instalacji daje błąd jak niżej, programu po prostu nie da się uruchomić.
Nie mogę zrezygnować z tego programu, bo mam tam ważne maile, na które muszę odpowiedzieć, więc albo coś zrobię, albo czeka mnie jednak to cholerna instalacja Windowsa od zera. Cały czas jednak mam nadzieję, że w końcu zacznie to działać, bo nie potrafię już wymyślić żadnego powodu, czemu tak nie jest..
Wszelkie pomysły mile widziane, poniżej nic nie mówiący screen błędu..