Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2009, 23:26   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
andrzejj9,
no to jest jakiś dll, który się gdzieś ostał

pewnie siedzi w pamięci

uruchom msconfig i zobacz co tam startuje

albo lepiej Process Explorer http://technet.microsoft.com/pl-pl/s...53(en-us).aspx
Ctrl+F i szukaj tego dlla

a na serwerze nie masz kopii tych maili?
Na serwerze niestety nie, Incredimail nie oferuje takiej funkcji, a jeśli masz na myśli przechowywanie na skrzynce, to ja tu mam maile z ostatnich ~9 lat, więc już dawno wszystkie ściągnięte.

Kopie mam i to że tak powiem podwójną, bo zarówno wyeksportowaną funkcjami programu, jak i przekopiowaną z Identities w Windowsie. Zacząłem już nawet szukać programu to przeniesienia tego do Outlooka, ale dwa, które znalazłem, nie działają z tą wersją programu..

Co do tego dll. Też trochę o tym poczytałem i wychodzi na to, że ten cały IM pozostawia naprawdę kupę śmieci w Windowsie. To, co ja usunąłem, mimo że już tego masa (kilka tysięcy plików i wpisów do rejestru) może być dopiero początkiem. Ściągnąłem jeszcze dwa programy do czyszczenia rejestru i będę się bawił. Ale to już nie dzisiaj, bo jak na jeden dzień mam dosyć komputera...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post