Dyskusja: Malarstwo...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.10.2009, 10:44   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zajlerplatek Podgląd Wiadomości
Witam
Mam coś ciekawego dla wszystkich miłośników malarstwa.
Zapraszam serdecznie na stronę http://www.zajlerplatek.apnet.pl
Jest to ztrona prezentująca moje malarstwo i obrazy.
Każdy z nich jest na sprzedaż.
Ceny nie są wygórowane, a ustalam je z każdym chętnum indywidualnie.
super, nie wiem co masz ale ...

NUIE BIORĘ NIC, a po drugie takiej reklamy to juz dawno nie wiedziałem w temacie prawie PIĘCIO letnim

a nastepne chcodziło o życiorysy, a nie obrazy