Dyskusja: Opony zimowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2009, 13:01   #418
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
Sezon zima2009 uwazam za otwarty
Po kim, jak po kim, ale po Tobie nie spodziewałem się, że mi w ten sposób plany będziesz psuł Nie może być jeszcze zimy, muszę skończyć kłaść ocieplenie w domu! Teraz mam na to tylko weekendy (jeszcze dwóch dni potrzebuję).

Jak widać, robota idzie, że ho ho! (Taka mała drzemka po obiedzie, Ania mnie tu przyłapała )

Cytat:
Napisany przez Pawel_k Podgląd Wiadomości
Nie taka zima straszna, znow mrozno bedzie w polowie listopada a snieg spadnie w lutym
Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że w tym roku zima będzie przypominała taką prawdziwą, z mrozem, wiatrem i śniegiem. Nawet statystycznie by pasowało - co pewien czas zima musi być chłodniejsza...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post