Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2009, 15:10   #286
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co ty chcesz od zelmerów? W porównaniu z innymi badziewiami są ciche, co prawda mówię o workowych.
Chyba z 2 tyg temu matka kupiła, 5 lat gwary ma na niego (nie na wszystkie było 5 lat) i całkiem cicho się sprawuje. Mały lekki 1400W.
Sam też mam cobrę zelmera (może już z 10 lat) i też cichy, choć ostatnio zrobił się trochę głośniejszy jak zaciągnąłem nim wodę Niby wysuszyłem wszystko dokładnie, ale chyba łożyska coś załapały

A z philipsów to ja już nie chcę nic.....może tylko kiedyś skuszę się na maszynkę do golenia, jak moja stara wyzionie ducha.