Dyskusja: Opony zimowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2009, 11:47   #449
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Nie stać mnie, chciałem wydać koło 150 złotych za dwie sztuki i założyć na przód, stare jeszcze się na tył nadają.
to patrz na datę produkcji opony, im starsza tym guma będzie twardsza i nie ważne, że ma jeszcze 7-9mm bieżnika ten parametr to trochę jest "na wyrost"

bo będzie parciała, lub zachowywała się jak letnia ze względu na stwardniałą gumę

P.S.
choć się nie znam na oponach bo mam Miniaka
no, nawet dwa

Ostatnio zmieniany przez icemac : 14.10.2009 o godz. 11:54
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post