Dyskusja: Opony zimowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2009, 20:36   #458
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Opony zmienia się na zimowe tylko 4 sztuki!!!

Jak koledzy wyżej napisali, jak na jedną oś, to już na tylną, w przednim napędzie też.

Ale i tak to będzie sport ekstremalny...

Co do moich staroci marki Kormoran, to i tak po prawie 9 latach używania trzymają niesamowicie, dzisiaj jechałem po zaśnieżonej drodze, pokrytej pod spodem liśćmi, i zrobiłem próbę hamowania - naprawdę nieźle. Jak się wczoraj zrobiło zimno, to widziałem/słyszałem, jak startujące spod świateł samochody zaczynają mieć lekkie zrywanie przyczepności, ja na starociach trzymam się nadal świetnie. W lecie też się sprawowały nie najgorzej, oprócz naprawdę wielkich upałów. Na wiosnę pójdą do krainy wiecznego recyklingu, a ja założę letnie Micheliny Energy Saver, które odpoczywają aktualnie w piwnicy.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 14.10.2009 o godz. 20:38
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post