Cytat:
Napisany przez Berion
Płyt owych nie używałem, także nie wiem "na czym" są.
Czy "pójdzie" to zależy od stanu Twojego lasera, jakości płyty i nagrywarki (upraszczając).
250zł? To fajnie bo Modbo760 to koszt maksimum 50zł. ;] Po za tym nie rozumiem stwierdzenia: "co on ma robić". Każdy Modbo760 robi to do czego go zaprojektowano, tutaj się nic nie wybiera. Olej to, kup Swap Magic i wgraj na kartę FMCB. Wyjdzie Ci o 3/4 taniej.
|
Dzięki za rade, ale z tego co słyszałem i czytałem to swap jest dosyć problematyczny, po za tym nie wiem czy na mojej ps2 slim v 15 przeróbka na mc by w ogóle poszła, z tego co wiem to raczej nie. Moja konsolka ma chyba nawet nie cały rok, czyli laser jest fungiel nówka więc chyba mi się opłaca przerobić.
Co do twojego pytania - to chip ma odpalać - zapasowe kopie gier + programy i inne rzeczy typu .np filmy divix ixvid oczywiście po wgraniu odpowiedniego programu tupu divix ixvid plsyer czy coś koło tego, do dam że zwykłe dvd video są czytane bez żadnych problemów nawet na dvd rw esperanza. jeśli wiesz jakie płytki są dobre do ps2 slim i mógł byś coś polecić to

zapraszam na mojego chomika na
www.chomikuj.pl chomik JARO.PL1
pozdro.