Dyskusja: F1 sezon 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2009, 09:24   #378
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
No a teraz, wyobrazcie sobie, ze to Kubicy nie dotankowali paliwa.
To by bylo!
Spisek, zmowa, i ogolnie Niemiecka agresja na Polske
Rok 1939 by poszedl w zapomnienie, krzywda by byla taka, ze tylko krew by ja zmazala!
Ech......
Jakoś nie widzę stwierdzenia, że Polak jest kiepskim kierowcą. Czemuż to..?

Co do wyścigu to rzeczywiście początek bardzo zamieszany, już się tylko bałem, żeby Kubica się gdzieś w te zderzenia nie zaplątał. Zwłaszcza, że 'zgubiłem' go już na samym początku i dopiero jak powiedzieli, że jest na 4 miejscu, to odetchnąłem. Swoją drogą, to nie wiem, jak tam się dostał i mimo powtórek nie udało mi się tego prześledzić. Ale dobrze, że był

Miejsce bardzo dobre i cieszy w końcu jakiś sukces. Co prawda i tym razem jak dla mnie nie obyło się od błędów zespołu (chociaż może w tym przypadku już rzeczywiście niewiele mogli zrobić). Pomijam Heidfelda, bo o tym jeszcze nie czytałem, ale Kubica też kiedy zjeżdżał na pierwszy pitstop był jakieś 0,6-0,8 sekundy za Webberem i jechał przynajmniej tam samo, albo i szybciej od niego. Po zjeździe tego ostatniego różnica wynosiła już ponad 5 sekund mimo, że Kubica dalej jechał szybciej, czasami dużo szybciej. Znowu różnica powstała w boksach, może nie przy samym tankowaniu, ale przy momencie tankowania, późniejszym wyjeździe na tor itp. A przy takiej jeździe Kubicy była szansa na zwycięstwo.

Ale i tak wynik mi się podoba, współczuję trochę zwycięzcy, bo mimo, że osiągnał sukces, to nikt nie wydawał się nim przejmować (Button). Dobrze, że realizatorzy w ogóle zauważyli, że zaczyna się uroczystość wręczenia nagród..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post