1. W calym mieszkaniu krzywo zamontowane kaloryfery - poprawili ta usterke, bylem nawet zdziwiony

Przy malowaniu sie okazalo ze powkladali tekture falista by wypoziomowac

Zas wieszaki do kaloryferow luzno lataly.
2. Okna krzywo zamontowane - np drzwi balkonowe zwichrowane mam( dziw ze szyba nie pekla) niestety nie przyszlo mi do glowy ze mozna tak spie...lic

z jednej strony osadzone dobrze zas z drugiez roznica miedzy dolna czescia a gorna to ponad 2cm
3 Te same drzwi balkonowe - ciag 3 skrzydel ( dosc wielkie) osadzone zdecydowanie za nisko. Po otwarciu drzwi mam 12mm do wylewki.
Mimo ze wiedzialem moglem, albo brac, albo nie jak mi sie nie podoba. Mogli mi za doplata wybrac( szlifowanie) obszar pod drzwiami.
No i jakby to wygladalo. Wiec juz w tym momencie odpadl parkiet i deska barlinecka. Pozostaly mi najciensze panele, albo kafle. Wybralem kalfe gresowe 10mm, wiec te 2mm bedzie na klej. I drzwi doslownie beda sie otwieraly na styk.
4. Parapety W zasadzie wszedzie musialem skuwac pod nie pod najciensze 2cm sie nie miescily pod okno.
5. Okna ktorych nigdy mi nie wymyli a powinni, bo jak mam odebrac ze sa niby dobre jak nie widac, czy nie ma uszkodzen.
6 . Sufity - musialem robic wszedzie podwieszane (wraz z rychem

), bo takie byly roznicy na laczeniach plyt. Dochodzily do 3cm nawet.
7. NIE ZLECAC ZADNYCH DODATKOWYCH PRAC DEVELOPEROWI!!!!!!
8. Ochlone to jeszczcze cos dopisze