Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2009, 11:17   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
ekhm.. po tym co prometeusz napisał, to ja chyba odpiszę temu kumplowi, że niech się cieszy, że dostaje mieszkanie w dość przyzwoitym stanie..

Bo też jest podobno sporo usterek. Ja tego nie widziałem, ale osoba, która odbierała, mówiła, że między innymi jedna ścianka działowa jest do zburzenia i zrobienia od nowa, jakaś ściana nie trzyma pionu, a mają w niej być drzwi, uszkodzone są okna (nie wiem, jak bardzo), coś tam z kątami.. Generalnie ja bym chyba w mordę dał człowiekowi, który mi coś takiego jako nowe mieszkanie daje, ale widać przy dokonywaniu jednego z większych (jeśli nie największego) zakupu życia w Polsce trzeba się odznaczać anielską cierpliwością i wyrozumiałością.. To chyba nie dla mnie...

Dzięki też za dodatkowe informacje związane z pomiarami. Przekażę znajomemu i będą pewnie walczyć. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post