Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.10.2009, 14:24   #4
puszupek24
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.10.2009
puszupek24 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
naczytalem sie juz troszke o tych plytkach, zobaczymy co z tego bedzie. Najwiekszym moim utrapieniem jest odrywanie sie zewnetrznej powloki no i powstawanie ciemnych plam (nie wiem co jest tego przyczyna). Istna zgroza. Uzywam plyt w sposob dwojaki - albo przez krotki okres czasu (do pol roku), albo ciagle (bo mam na nich utwory ktore w specyficzny sposob odtwarzam zawsze). poszukuje tych drugich - maksymalnie wytrzymalych na uszkodzenia fizyczne. w najblizszym czasie postaram sie wkleic pare zdjec plytek ktorych uzywam, ich zniszczen itd.
ogolnie stara nagrywarka raczej bedzie sprawna, nie testowalem jej jeszcze, bo nie mam 2 kompa do ktorego moglbym ja wlozyc. zastanawialem sie nad ponownym wykorzystaniem jej w lapku, ale chcialem najpierw zapytac. po co inwestowac w kieszen skoro nowa (lepsza) nagrywarka byc moze bedzie modelem zewnetrznym, a jej koszt nie bedziwe wcale az tak bardzo odbiegal od kosztu kieszeni? dlatego liczylem na podanie mi paru modeli ktore moglbym zakupic. ok, przyjmijmy ze nagrywarka jest sprawna (chcialbym zeby byla bo naprawde jestem z niej mega zadowolony) - powstaje pytanie jaka kieszen kupic? co polecacie?
puszupek24 jest offline   Odpowiedz cytując ten post