Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.10.2009, 20:59   #19
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ok, w takim razie mam propozycję dla osoby, która albo - chce pomóc tego typu poszkodowanym osobom i gnębić jak tylko się da nieuczciwych lub po prostu nieudolnych deweloperów..

- lub chce po prostu zarobić trochę pieniędzy, bo przewiduję popularność tego projektu.

Chodzi mi o stworzenie strony z bazą danych na temat deweloperów w Polsce i opiniami na ich temat - z możliwością zakładania wątków przez osoby korzystające z ich usług, dodawaniem zdjęć, może filmików, opisów itp. Z tego, co na szybko sprawdziłem, nie widzę tego typu strony, poza porozrzucanymi na różnych forach postami. A czy jest potrzebna..? Patrząc na kilka ostatnich wypowiedzi nie będę nawet odpowiadał na to pytanie..

Proponuję adres: www.deweloperzywpolsce.pl

Ktoś chętny, żeby się tym zajać?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post