Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2009, 00:05   #10
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Benjamina Franklin powiedział kiedyś, że "Ci którzy poświęcają wolność w imię bezpieczeństwa, nie zasługują ani na jedno ani na drugie."
W XVIII wieku nie było na przykład broni masowej zagłady.

Zresztą, ja też jestem przeciwnikiem inwigilacji przez "stróżów" mojego bezpieczeństwa, a moja wypowiedź miała przede wszystkim podkreślić, że ten system na pewno swojej funkcji pełnić nie będzie. Jak zwykle - kontrolowani są ci, których kontrolować nie trzeba i nie powinno się, a ci, którzy mają coś do ukrycia, znajdą milion sposobów na bezpieczną i bezproblemową komunikację.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post