Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2009, 07:30   #21
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Domena to o ile pamiętam z 50 - 100 złotych rocznie (może teraz trochę więcej, od dwóch lat nie sprawdzałem), więc to żadne pieniądze. Jeśli chodzi o formę to mam coś na myśli, ale jeszcze nie dokładnie ustrukturalizowane (na razie rzuciłem wstępny pomysł). Mogę się nad tym dokładniej zastanowić, w każdym razie widziałbym tam i forum i coś w formie bloga (z bieżącymi informacjami (może skróty z innych serwisów) i na pewno coś jeszcze.

Problem polega na jednym. Ja naprawdę widzę rację bytu na taki serwis i możliwość zrobienia czegoś sensownego, ale to wymaga nakładu i czasu i środków. Oczywiście na początku można to potraktować jako zajęcie dodatkowe czy nawet hobby, ale jeśli by chwyciło (a chyba o to chodzi, choć dla mnie i warte zachodu byłoby zwrócenie uwagi na problem jakości prac deweloperów, bo jak widzę, występuje to nagminnie) to wymagałoby już zdecydowanie większego zaangażowania. I pytanie kto by się wtedy na to pisał..

Ale pogdybać na razie trochę można

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post