E-klasa fajnie jeździ za to
Cytat:
Napisany przez nimal
a ja powiem inaczej
mialem francuza - 10k rocznie
mialem niemca - 10k rocznie
mam japonca - jeszcze roku nie ma, ale przewidywania sa dla 20k  na tych autkach mozna tak polegac, ze czlowiek po prostu zabiera je wszedzie (a dokladniej - zabiera sie nimi wszedzie) i zeby bylo smieszniej kosztuje to mniej (nie dosc, ze ekonomiczne, to koszty uzytkowania ograniczaja sie paliwa, olej raz w roku i ubezpieczenie - tez tansze bo japoniec)
myslimy o kolejnym japoncu, i wtedy pewnie przebiegi beda na obu po 15k rocznie (tak mysle jak na dzien dzisiejszy - zobaczymy w praktyce)
prawda jest taka - kto raz mial japonca, ten juz bedzie jezdzil japoncami 
|
Czekaj czekaj nimal ale pamietaj że to auto masz "od nowego" i mimo drobnej przygody jest bezwypadkowe więc nie ma co porównywać z poprzednikami. Co do japońców to w mojej firmie jeździmy w 90% Toyotami i niestety nie mamy o tych autach już takich dobrych opinii (Yaris wydaje się najmniej problematyczna ale najmniej jeździ; Hiace - totalna padaka; Hilux - mieszane uczucia, Land Cruser - za tą kasę można życzyc sobie więcej, Avensis -diesel jako taki, benzyna padaka; Corolla - podobnie jak Yariska) Serwis Toyoty w Poznaniu należy do najgorszych z jakimi miałem do czynienia...