Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2009, 21:58   #2586
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Toyota to nie japoniec, jak pisano szeroko powyzej
a moj francuz tez byl praktycznie bezwypadkowy (robiony pas tylny - no chyba nikt mi nie powie, ze to mialo wplyw na szalenstwa elektryki...)
do tego dochodzi jeszcze realcje innych userow roznych aut, nie tylko moje doswiadczenia
auta w rodzinie, wsrod znajomych i wsrod klientow... jakas tam probka sie zbieze

zreszta, kazdy jezdzi czym mu wygodniej
ale potem punkty widzenia sa inne
i jak czytam potem np test auta i redaktor pisze, ze w ciagu testu 5k km auto uznaje za bezawaryjne bo TYLKO DWA RAZY BYLO W SERWISIE w zwiazku z wada fabrycznego alarmu to mi sie noz otwiera
albo autko z mikrodieslem z turbina i dpf uznaje za swietny wybor do miasta to juz nie wiem czy plakac czy sie smiac
niedawno czytalem zapowiedz silnika 1.2 z turbina i 120KM jako propozycje do miasta ciekawe ile wroci do serwisu w pierwszym tygodniu? bo reszta pewnie w ciagu miesiaca

a propos Twojej firmy - to czemu nie przesiadziecie sie na Mitsubishi, ktore w sumie jednak chwaliles (L200)?
a propos E-class to jak sie spotkamy to pogadamy mam pare anegdotek

Ostatnio zmieniany przez nimal : 22.10.2009 o godz. 22:01
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post