Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2009, 01:18   #9
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Szczota Podgląd Wiadomości
Wymien calego kompa. Takiego trupa nawet nie warto ratowac. Przeciez najtansze biurowe kompy sa klase wydajniejszego od tego czegos
Ja Ci dam łobuzie "tego czegoś", przecież napisałem wyraźnie, że kocham ten komputer
Taka obudowa kosztuje pewnie z 1500. On jest prawie niesłyszalny itd itp Pamiętam do dziś pierwsze włączenie - uznałem, ze nie działa, a on owszem działał...
Jedyne uszkodzenie to takie, że zostawiłem go włączonego na poddaszu na kilka tygodni i były straszne upały i się nieco wentylator zużył, bo wszedł na max obroty. A Dell chce 89 funtów za nowy To takie cholerstwo z czujnikiem wbudowanym, o bardzo dużej rozpiętości CFM.

Teraz to go wcale nie wyłączam, chodzi non stop już kilka lat, tylko reboot czasem.

Mam też na nim sprzętowe szyfratory dysków ATA, a na SATA takich nie ma.

A co do wydajności - mi wystarcza w zupełności, wszystko pracuje; fotoszop odpala się w 7-10 sec, co mi z tego że odpali się w 2 sec.

Zresztą ja mam inne komputery, ale ich nie lubię
Cytat:
Napisany przez Szczota Podgląd Wiadomości
Kup chocby najtansza plyte AMD z zintegrowanym radkiem HD 3200 i Semprona 140. Zaplacisz za to raptem 350zl a bedziesz mial roznice kolosalna. Wladujesz 200zl w grafe ktora i tak jest wolniejsza od integry wiec gdzie tu sens i logika
Ja już miałem w nim lepsze grafy, ale wyjąłem i gdzieś tam pooddawałem - bo miały wiatraczki No ale teraz jednak bym wymienił kartę, bo dostałem do testowania Apple Cinema Display i tak widzę, że jednak mniej mi on męczy oczy od mojego CRT.... Inne LCD mi się nie podobały do tej pory, oddawałem.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post