Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2009, 10:59   #119
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie przesadzajcie - u mnie w domu wszystkie zarowki to swietlowki
niektore maja po 10 lat, wiekszosc po 5-6 (remont oznaczal wymiane osweitlenia wiec - teraz glownie male gwinty, wczesniej mialem praktyczni tylko duze) np te w przedpokoju (slepym) - zapala sie je tam kilkadzisiat (?) razy dziennie i nic sie nie dzieje z nimi
wiekszosc produkcji OSRAM

w tym czasie wymienilem tylko 3 razy swietlowki w jednym konkretnym zyrandolu w lazience - wiec trwalosc to raczej kwestia dobrego napiecia podawanego przez lampe a nie samej zarowki czy ilosc jej gaszen imho
zreszta - od czego sa gwarancje?

jedyna swietlowka jaka mam i na ktorej jakosc moglbym cos zle powiedziec (a np moja Zona juz tego efektu nie dostrzega) to noname w lampce biurkowej - lekko miga
wymienic ciezko, bo nietypowe ustrojstwo
nie szukalem tez za mocno, bo nie denerwuje mnie to
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post