Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2009, 13:10   #9763
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wyjechałem na małą przejażdżkę rowerkiem, a zrobiłem 39 kilometrów, z czego połowę po lesie i bocznych drogach, wyglądałem jak potwór z bagien, tyle jest błota, ale co za radość od endorfin wytworzonych przy długotrwałym wysiłku fizycznym. Niezła pogoda na rower jak na koniec października - nie ma wiatru, w miarę ciepło (do 12 stopni), nie pada...

Rower już umyty, teraz trzeba ciuchy wypłukać na podwórku, bo taka ilość błota zniszczy pralkę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post