Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2009, 21:54   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
nie mam zaslonek
w ogole
ani firanek
ale ja inny jestem
holenderski ekshibicjonista jesteś i tyle

a poważnie, to zbędny bajer, i tyle.

normalne wnętrza mają ogromną bezwładność cieplną, nie potrzebny jest elektroniczne sterowanie każdego grzejnika.

Nawet u mnie na działce, w drewnianym domku, temperatura nie waha się szybko po zaprzestaniu grzania, trzyma się na prawie niezmienionym poziomie nawet do kilku godzin, oczywiście w czasie mrozów krócej.

Elektroniczny termostat, to bajer dla naiwnych.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post